Vrijwilligers




Vind je het leuk om op stap te gaan met bewoners? Wij zoeken een

Vrijwillige begeleider buiten de deur


V03-21

In overleg

Kom jij ons vrijwilligers team versterken binnen locatie Marken Haven
In het bos, één kilometer van Beekbergen, ligt verpleeghuis Marken Haven. In Marken Haven wonen mensen met niet aangeboren hersenletsel en of psychische problematiek.

Wat ga je doen
We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden op pad te gaan met bewoners en samen b.v. boodschappen te halen, kleding kopen, winkelen, of ziekenhuis bezoek voor controles. Het is dus afwissend, en voor verschillende bewoners. Wie weet wil de bewoner liever wel een keer naar de bioscoop of een ijsje eten in Beekbergen. Het zou fijn zijn om met meerdere vrijwilligers samen een pool te vormen, zodat u met een gerust hart ‘nee’ kunt zeggen. Je gaat als vrijwilliger mee met de bewoner die een afspraak heeft buiten de deur. Je mag gebruik maken van de Berlingo van Atlant, of jullie gaan samen met de taxibus mee. Als je het echter fijner vindt, mag je met je eigen auto rijden. Hiervoor heb je wel een inzittende verzekering nodig.

Wat neem jij mee?
• Gezelligheid, vriendelijkheid, en aanspraak;
• Geduld en ruimdenkendheid;
• Doorzettingsvermogen en continuïteit;
• Affiniteit hebben met de doelgroep;
• Eventueel een rijbewijs.

Belangstelling?
Wil je je aanmelden voor deze vrijwilligerstaak of wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail dan met coördinator Marielle Alberts, m.alberts@atlant.nl of 06 51 58 34 74.

We komen graag met jouw in contact!

 
 

Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Sluitingsdatum:
01-10-2024

Startdatum:
20-07-2021

Locatie:
Beekbergen

Contactpersonen:
Marielle Alberts
mobiel: 0651583474

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl