Vrijwilligers




Flexibel vrijwilligerswerk op maat voor iedere agenda. Wij zoeken een

Vrijwilliger die aandacht wil geven


V05-21

In overleg

 Kom jij ons vrijwilligersteam versterken op locatie Markenhof
Locatie Markenhof biedt woonruimte aan mensen met het syndroom van Korsakov. Er is een ruim aanbod aan activiteiten. Wij proberen hierbij zoveel mogelijk naar het individu te kijken en in te spelen op de interesse die daarbij wordt gevraagd of past. Vrijwilligers dragen daaraan bij. Persoonlijke aandacht helpt bij de invulling van een fijne dag voor de bewoner.

Wat ga je doen
Jij bent als vrijwilliger het rustpunt en het vertrouwde gezicht voor de bewoner. Je kunt kiezen uit een moment dat jou goed uitkomt. Het belangrijkste is dat je tijd neemt om even alle aandacht te richten op een van de bewoners. Een maatje. Sommige mensen willen graag een potje schaken een ander wil graag even naar buiten. Gezelligheid, een praatje maken of samen muziek luisteren. Alles is mogelijk in een uurtje aandacht. Je kijkt even waar de behoefte ligt bij de bewoner en je kijkt wat jij hier als vrijwilliger in kunt betekenen. En je mag gebruik maken van de ruime ervaring van de overige teamleden.

Wat neem jij mee?
• Een brede interesse in de mens achter het syndroom van Korsakov;
• Gezelligheid, vriendelijkheid, sfeer en aanspraak;
• Geduld en ruimdenkendheid;
• Doorzettingsvermogen en continuïteit.

Belangstelling?
Wil je je aanmelden voor deze vrijwilligerstaak of wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail dan met coördinator Marielle Alberts m.alberts@atlant.nl tel: 06 51 58 34 74.

We komen graag met jouw in contact!

 
 

Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Sluitingsdatum:
01-10-2024

Locatie:
Beekbergen

Contactpersonen:
Marielle Alberts
mobiel: 0651583474

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl