Atlant




Hbo Verpleegkundige | Doelgroep Expertisecentrum Korsakov | Markenhof


151-23

In overleg

Als Hbo Verpleegkundige op ons Doelgroep Expertisecentrum (DEC) Korsakov vervul je een rol in het uitvoeren, bewaken en verbeteren van de zorgkwaliteit. Jouw functie is dynamisch, waarbij je niet alleen als verpleegkundige in het team meewerkt in de zorg, maar ook een coördinerende, onderzoekende en coachende taak hebt.

 

Dit ga je doen

Als Hbo verpleegkundige werk je met mensen die het syndroom van Korsakov hebben, wat ontstaat door ernstig vitamine B1-gebrek, vaak veroorzaakt door alcoholmisbruik in combinatie met verwaarlozing. Bewoners met dit syndroom ervaren geheugenstoornissen, verlies van initiatief, en een gebrek aan overzicht en inzicht in hun dagelijks leven. Daarom vormt jouw vaardigheid om goed door te vragen en je in te leven in de bewoners een essentieel onderdeel van de zorg. Hierbij ligt de nadruk op het motiveren van bewoners om aan hun dagelijkse activiteiten te beginnen.

Je vervult een diverse functie waarbij je 50% van de tijd directe zorg verleent, gericht op de begeleiding van bewoners. Dit omvat verpleegkundige, medisch geprotocolleerde en kwalitatief goede zorg, waarbij je in alle diensten meedraait en het team tijdens het werken coacht op verpleegkundige inhoud.

In de overige 50% van je tijd neem je een motiverende rol op je om de zorg en begeleiding bij Atlant te verbeteren. Je brengt nieuwe ideeën in en implementeert ze op de afdeling, waarbij nauw contact met je manager en collega's essentieel is. Je coacht collega's voor vakinhoudelijke groei, stelt vragen over schijnbaar vanzelfsprekende zaken en gaat actief op onderzoek uit. De nadruk ligt op samenwerking, waarin jij een belangrijke rol speelt, zowel verpleegkundig inhoudelijk als communicatief.

 

 

Jouw vaardigheden 

  • Empathie
  • Leergierig
  • Verbinden
  • Samenwerken
  • Verantwoordelijkheidsgevoel

“Het werk als HBO-verpleegkundige is erg veelzijdig. Atlant nodigt mij uit om creatief te werken. Zo mag ik meedenken in projecten en lever ik een bijdrage in de verbetering van de kwaliteit van zorg voor de bewoners. Daarnaast draai ik ook diensten op de afdeling mee. Juist deze afwisseling maakt het heel leuk!” Vera Meijer (HBO Verpleegkundige bij Atlant)

 

Doelgroep Expertisecentrum Korsakov

Als Doelgroep Expertisecentrum (DEC) Korsakov richt Atlant zich op het welzijn van bewoners met het syndroom van Korsakov en hun naasten. We zijn dé plek waar praktijkervaring en kennis samenkomen, met innovatie, kwaliteit en onderzoek als kernpunten. Het doel is om de zorg, welzijn, behandeling en begeleiding voor mensen met het syndroom van Korsakov naar een nog hoger niveau te tillen. Het centrum is ook bekroond met het Topcare-predicaat, wat staat voor hoogwaardige zorg voor mensen met complexe aandoeningen.

 

Waarom werken bij Atlant? 

Atlant biedt jou de kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan, die voortdurend werkt aan ontwikkeling en innovatie. Als Hbo-verpleegkundige krijg je de ruimte om deel te nemen aan inspirerende congressen, webinars en workshops. Hier kun je jouw kennis vergroten en je organisatorische en communicatieve vaardigheden tonen. Daarnaast kun je je volledig inzetten binnen het Doelgroep Expertisecentrum Korsakov en krijg je de mogelijkheid om onderzoek te doen. Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

 

 

Dit vragen we je 

  • Je bent in het bezit van een hbo bachelor diploma Verpleegkunde
  • Je staat stevig in de schoenen en kan bewoners motiveren
  • Je hebt ervaring met het coachen en begeleiden van anderen

 

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 4.370,94 (cao VVT FWG 50) afhankelijk van kennis en ervaring
  • Uitzicht op loonsverhoging volgens cao VVT (oktober 2024 + 2,5 %)
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast
  • Contract uren in overleg
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, bedrijfsfitness, fruit op je werk, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Ruimte om onderzoeken uit te voeren
  • Atlant is aangesloten bij het kenniscentrum Korsakov, waardoor je aanwezig kunt zijn op netwerkbijeenkomsten om te netwerken en te sparren met andere organisaties
  • De optie om deel te nemen aan congressen, workshops en webinars om jouw kennis te vergroten
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

 

Solliciteren 

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Anne Sophie van Toledo (recruiter) op 06 51 00 28 72 of met Masja Oosterbroek (recruiter) op 06 47 55 90 36.  Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Sluitingsdatum:
24-05-2024

Startdatum:
28-12-2023

Locatie:
Beekbergen



Contactpersonen:
Masja Oosterbroek
mobiel: 06 47 55 90 36

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl