Atlant




Verzorgende IG of Verpleegkundige | Doelgroep Expertisecentrum Huntington | Heemhof


18-24

16 - 32 uur

 Als Verzorgende IG of Verpleegkundige ben je toegewijd aan het begeleiden en verzorgen van bewoners die lijden aan de ziekte van Huntington gedurende het verloop van deze complexe ziekte. Voor de specifieke doelgroep Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare ontvangen. Topcare staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurige zorg nodig hebben. Hierin heb jij als Verzorgende IG of Verpleegkundige de mogelijkheid om deel te nemen aan congressen/workshops en om je verder te ontwikkelen. Benieuwd naar meer? We komen graag in contact!

 

Dit ga je doen

Als Verzorgende IG of Verpleegkundige vervul jij een sleutelrol in het bieden van persoonlijke begeleiding en zorg aan bewoners op basis van zorgleefplannen en gemaakte afspraken. Je anticipeert proactief op veranderingen in zorgbehoeften en gedrag, en handelt doortastend volgens je eigen expertise. Zichtbaarheid voor bewoners staat centraal, waarbij je continu afweegt hoe je het verschil kunt maken in hun leven. Samen met collega's omarm je uitdagingen en deel je de (kleine) successen. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten. Daarnaast ben je aanwezig bij de artsenvisites en gedragsvisites rondom bewoners.

Kwaliteit van leven van de mensen staat altijd bovenaan. Als Verpleegkundige ben je continu verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg voor jouw afdeling. Je coördineert de zorg rondom de bewoners waar jij zorg voor draagt.

 

Jouw vaardigheden 

  • Empathie
  • Communicatief
  • Teamspeler
  • Coördineren
  • Stress bestendig

“De multidisciplinaire samenwerking maakt het werken op de Heemhof fijn. Het uitdagende en interessante vind ikzelf de artsenvisites en gedragsvisites die georganiseerd worden voor de bewoners.” Renate Drost (Hbo-v).

 

 

Doelgroep Expertisecentrum Huntington

 

Atlantlocatie Heemhof is een Doelgroep Expertisecentrum (DEC) Huntington. Hier bieden we wonen, zorg, welzijn en behandeling aan mensen met de ziekte van Huntington. De ziekte van Huntington is een steeds verdergaande (progressieve) erfelijke hersenaandoening. Het verloop van de ziekte is onvoorspelbaar. Dat komt onder andere door het aantal ernstige stoornissen dat deze ziekte met zich mee kan brengen op lichamelijk en geestelijk gebied, zoals spierstijfheid, slik- en praatproblemen, gedragsproblemen en spasticiteit of beweeglijkheid. Verwerken van achteruitgang en ethische vraagstukken spelen een grote rol. Als DEC brengen we, de zorg en welzijn voor mensen met de ziekte van Huntington in Nederland naar een nog hoger niveau. Ook hebben we een proactieve rol in het doen van onderzoek en het delen van onze kennis en expertise.

 

 

Waarom werken bij Atlant? 

Binnen Atlant ben je als Verzorgende IG of Verpleegkundige van waardevolle betekenis voor de bewoners met de ziekte van Huntington en hun naasten. Je komt te werken binnen een team dat inzet op kwaliteit van zorg en begeleiding. Het is een praatgraag team dat graag duidelijkheid en structuur biedt aan de bewoners. In jouw rol krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen op het gebied van Huntington. Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

 

Dit vragen we je 

 

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde
  • Je hebt affiniteit met de ziekte van Huntington en wil je hierin verder ontwikkelen
  • Je bent leergierig
  • Je brengt een gezonde dosis humor met je mee
  • Je bent duidelijk en kunt structuur aanbrengen voor bewoners

 

 

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 3.256,53 (cao VVT FWG 35) als Verzorgende IG of € 3.848,27 (cao VVT FWG 45) als Verpleegkundige afhankelijk van kennis en ervaring
  • Uitzicht op loonsverhoging volgens cao VVT (oktober 2024 + 2,5 %)
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, bedrijfsfitness, fruit op je werk, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast voor 16 tot 32 uur per week
  • Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Betrokken collega’s
  • Een vitale werkgever die jaarlijks een volleybal toernooi organiseert en deelname bied aan het Drakenbootfestival
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

 

Solliciteren 

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Anne Sophie van Toledo (recruiter) op 06 51 00 28 72 of met Masja Oosterbroek (recruiter) op 06 47 55 90 36. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

 

 

Meelopen

Benieuwd hoe een dag als Verzorgende IG/ Verpleegkundige eruit ziet bij Atlant? Na een eerste kennismaking met de recruiter kun je een dag meelopen op locatie!

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
24-05-2024

Startdatum:
06-02-2024

Locatie:
Apeldoorn



Contactpersonen:
Masja Oosterbroek
mobiel: 06 47 55 90 36

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl