Atlant




Hbo Verpleegkundige | Doelgroep Expertisecentrum Gerontopsychiatrie | Marken Haven


20-24

24 -32 uur

Als Hbo Verpleegkundige bestaat jouw functie uit twee delen, waarbij je 50% meewerkt in de zorg, gericht op begeleiding, en waarbij je de andere 50% ondersteuning levert aan het zorgteam. Je komt te werken voor het Doelgroep Expertisecentrum GP+ waarin wij een proactieve rol hebben in het doen van onderzoek en het delen van onze kennis en expertise met anderen.

 

Dit ga je doen

In deze functie werk je voor 50% mee in de zorg en verleen je verpleegkundige, medisch geprotocolleerde en kwalitatief goede zorg en begeleiding. Op de Botlekbrug werken we in een regie bevorderend leefmilieu waarin de focus ligt op het begeleiden van mensen in hun gedrag en het stimuleren tot het (meer) pakken van eigen regie. Als medewerker schakel je tussen een coachende, stimulerende en sturende houding. In de praktijk betekent dit dat je meedraait in alle diensten en het team tijdens het werken op verpleegkundige inhoud coacht.

Tijdens de andere 50% heb jij een verbindende rol tussen het zorgteam en het multidisciplinaire team; de uitrol van het op macroniveau vastgestelde beleid voor de Vereniging voor Gerontopsychiatrie. Ook behoud en verbeter jij in nauwe samenwerking met jouw collega Hbo Verpleegkundigen en de managers van de gerontopsychiatrische doelgroep de kwaliteit van zorg en durf jij kritische vragen te stellen in dit proces. Nieuwe beleidsstukken implementeren en praktijkgericht onderzoek doen behoort ook tot jouw takenpakket. Hoewel de functie van Hbo Verpleegkundige binnen de gerontopsychiatrische doelgroep voor iedereen gelijk is, zijn de taken zodanig verdeeld dat ieders kwaliteiten het best naar voren komen. Ook wordt er bij de verdeling van taken rekening gehouden met waar jij je verder in wilt ontwikkelen. 

 

Jouw vaardigheden 

  • Zelfstandig
  • Enthousiast
  • Verantwoordelijk
  • Coachen
  • Communicatief vaardig

"Als Hbo Verpleegkundige ben ik zowel werkzaam op de vloer, als op kantoor. Een super leuke afwisseling, wat zorgt voor diversiteit en ontwikkeling van mijzelf als professional. Op deze manier ben ik onderdeel van een team en blijf ik nauw betrokken bij de bewoners.” Kimberly Mateman (Hbo Verpleegkundige)

 

Waarom werken bij Atlant? 

Op de Botlekbrug werken wij in een regie bevorderend leefmilieu. Waarbij de focus op de begeleiding en eigen regie van de bewoners ligt. Je komt te werken in een hecht team bestaande uit een mix van twee Hbo Verpleegkundigen (inclusief jijzelf), helpenden, VIG’ers, verpleegkundigen en begeleiders. Werken binnen Atlant betekent werken voor een werkgever die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Als Hbo Verpleegkundige krijg jij de ruimte om je te blijven ontwikkelen en om je volledig in te zetten binnen de Doelgroep Expertise Centra (DEC) GP.  Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

 

Dit vragen we je 

  • Je bent in het bezit van een hbo bachelor diploma Verpleegkunde of Social Work
  • Je hebt ervaring binnen de psychiatrie
  • Je staat stevig in de schoenen en hebt ervaring met het coachen en begeleiden van anderen

 

 

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 4.370,94 (cao VVT FWG 50) afhankelijk van kennis en ervaring
  • Uitzicht op loonsverhoging volgens cao VVT (oktober 2024 + 2,5 %)
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast voor minimaal 24 uur per week
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, bedrijfsfitness, fruit op je werk, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Een hecht team dat voor elkaar klaar staat
  • Een prettig inwerkperiode waarin je een buddy hebt om op terug te vallen
  • Leuke teamuitjes, denk aan deelnemen aan het volleybaltoernooi en meer
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

 

Solliciteren 

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Masja Oosterbroek (recruiter) op 06 47 55 90 36 of Anne Sophie van Toledo (recruiter) op 06 51 00 28 72. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

 

 

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
24-05-2024

Startdatum:
13-02-2024

Locatie:
Beekbergen



Contactpersonen:
Masja Oosterbroek
mobiel: 06 47 55 90 36

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl