Atlant



 

Vakantiekracht | Keuken


30-24

In overleg

Wil jij met persoonlijke aandacht aan de bewoners er voor zorgen dat er iedere dag weer een heerlijke maaltijd klaarstaat? En meehelpen bij alle taken die komen kijken in de Atlant keuken? 

 

Dit ga je doen

Er is van alles te doen bij ons! Op al onze locaties in Apeldoorn, Beekbergen en Ugchelen is er plek voor aanpakkers zoals jij. Vakantiewerk is dankbaar werk, waarbij je ook nog eens leuk kunt verdienen. Werken met een warm hart, betrokken en dicht bij de mensen. Je helpt mee met het dekken van de tafels en het uitserveren van de maaltijden. Ook help je daarna mee met de afwas en schoonmaak. Er is ook ruimte voor een praatje met de bewoners. We vinden het zo fijn als iedereen blij bij ons in het restaurant zit, hier kun jij een steentje in bijdragen!
Er zijn binnen Atlant bewoners met verschillende ziektebeelden, zoals dementie, somatiek,  syndroom van Korsakov, ziekte van Huntington en mensen met een psychogeriatrische hulpvraag.

 

 

Bij Atlant krijg je

Heel veel enthousiaste collega’s die jou graag uitleggen wat er moet gebeuren. Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is en waarin jij echt kunt bijdragen aan het geluk van de bewoners. Hóe fijn is dat! Nog fijner is het goede salaris* wat wij bieden:

  • 16 jaar  € 7,79
  • 17 jaar € 8,91
  • 18 jaar  € 11,29
  • 19 jaar  € 13,54
  • Vanaf 20 jaar € 18,07

*dit is het bruto uurloon per leeftijdscategorie inclusief onze toeslagen. . Deze toeslagen worden in september uitbetaald.

 

Dit vragen we

Ben jij iemand met een aanstekelijke energie én een goed humeur? Wil jij mensen blij maken en echt de handen uit de mouwen steken? Ben jij 16 jaar of ouder en op zoek naar vakantie werk bij ons in de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Lekker aan de slag in de Atlant keuken(s)? Solliciteer via de knop “solliciteren”

Wil je gelijk aangeven in welke regio je kunt werken en wanneer je beschikbaar bent?!

De regio’s zijn: Apeldoorn Noord, Apeldoorn de Maten, Beekbergen/Ugchelen.

 

Wil je eerst meer weten? Bel of app met Annemiek Vink op 06 82 14 76 35 / Anne Sophie op 06 51 00 28 72  (team Werving en Selectie)  of stel je vraag per mail via werken.bij@atlant.nl.

 

Good to know: houd in ieder geval alvast 7 mei 2024 van 18:30 – uiterlijk 20:00 uur in jouw agenda vrij. Dan is er een informatie avond waar je meer te horen krijgt over het werken bij Atlant en de verschillende doelgroepen waar je mee kan gaan werken. Ook maak je dan kennis met andere vakantiekrachten.

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Sluitingsdatum:
01-06-2024

Startdatum:
01-03-2024

Locatie:
Apeldoorn/Beekbergen



Contactpersonen:
Annemiek Vink
mobiel: 06 82 14 76 35

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl