Atlant




Medewerker Schoonmaak | Beekbergen


32-24

16 - 24 uur

Als medewerker in de Schoonmaak word je een gewaardeerd onderdeel van ons team in Beekbergen. Hier voer je diverse schoonmaakwerkzaamheden uit op het terrein waar drie verschillende Atlant-huizen staan. Je flexibele rol brengt je naar verschillende afdelingen en locaties, zodat je altijd daar bent waar je nodig bent. Een dynamische en afwisselende functie waarin je bijdraagt aan een schone en prettige leefomgeving voor onze bewoners. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team! 

 

Dit ga je doen

In jouw rol ben je flexibel inzetbaar op verschillende afdelingen en locaties, afhankelijk van de behoefte. Of het nu gaat om het creëren van een frisse omgeving voor bewoners met dementie op Coolsingel, het schoonhouden van algemene ruimtes voor bewoners met het syndroom van Korsakov op Markenhof, of het voldoen aan gerontopsychiatrische hulpvragen op Marken Haven, jij zorgt voor een schone en veilige omgeving. Jouw taken omvatten onder andere het verdelen van linnengoed, het verschonen van bedden en het beheren van de voorraad op jouw afdeling. Het prettige aan deze functie is dat jij invloed hebt op jouw werkdagen. Jij kunt aangeven op welke dagen je wel en niet beschikbaar bent voor Atlant, we werken 6 dagen in de week (behalve op de zondag).

Wil je jouw schoonmaakwerkzaamheden uitbreiden? Dat kan! Naast de reguliere schoonmaaktaken, krijg je bij ons ook de ruimte om specialistische schoonmaakwerkzaamheden, zoals terreinonderhoud, op te pakken. Of heb je interesse in horecawerkzaamheden? Ook dat is mogelijk bij Atlant! Je kunt je functie namelijk combineren met de rol van gastvrouw in ons restaurant. Samen bespreken we jouw wensen en bieden we verschillende mogelijkheden.

 

Jouw vaardigheden 

 

  • Oog voor detail
  • Zelfstandig
  • Hygiëne
  • Sociaal

 

 

Waarom werken bij Atlant? 

Je maakt deel uit van een hecht schoonmaakteam, maar werkt ook nauw samen met het zorgteam op de afdeling. Daarnaast sta je in nauw contact met bewoners en collega’s. De sfeer onder collega’s is informeel en dat draagt eraan bij dat iedereen bereid is elkaar te helpen als dat nodig is. Samen met jouw collega’s ga je dagelijks de uitdaging aan om de boel weer spic en span te krijgen. We verwelkomen we je graag binnen een prettig team in Beekbergen. Hier kom je te werken op drie verschillende Atlant locaties, die nauw gelegen zijn op enkele minuten loopafstand. Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

 

Dit vragen we je 

  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring in de schoonmaak
  • Woonachtig in de nabije omgeving of in het bezit van een rijbewijs en auto

 

 

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 2.616,15 euro (CAO VVT FWG 15) afhankelijk van kennis en ervaring 
  • Uitzicht op loonsverhoging volgens cao VVT (oktober 2024 + 2,5 %) 
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast voor 16 tot 24 uur per week  
  • Vakantiegeld van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan, uitruil reiskosten, gunstige pensioenregeling (12,9% pensioengrondslag), bedrijfsfitness
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

 

Solliciteren 

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Christien Wichgers Schreur (coördinator facilitaire zaken) op 06  51 05 50 58.

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
24-05-2024

Startdatum:
27-02-2024

Locatie:
Beekbergen



Contactpersonen:
Christien Wichgers Schreur
tel.: 06 51 05 50 58

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl