Atlant




Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) en Eerst Verantwoordelijke Begeleider (EVB)| Doelgroep Expertisecentrum Korsakov | Markenhof


33-24

24 - 32 uur

Als EVV’er/EVB’er werk jij samen met jouw collega’s aan een gezond leefklimaat voor de bewoners met het syndroom van Korsakov. Je stimuleert de bewoners en begeleid hen actief in de dagelijkse activiteiten en bij de ADL. Met jouw team voorzie jij de bewoners 24 uur per dag van zorg, welzijn, behandeling en begeleiding.

 

Dit ga je doen

Wij denken in mogelijkheden en geloven in maatwerk voor iedere bewoner. Als eerst verantwoordelijke ben je gekoppeld aan één of meerdere bewoners. In jouw rol leg je de nadruk op het opbouwen van vertrouwen en richt je je met name op het bieden van structuur en het bevorderen van zelfredzaamheid bij de bewoners. Je maakt heldere afspraken met de bewoners en hun naasten over de ondersteuning, die je zorgvuldig documenteert. Daarnaast vervul je een continue coördinerende rol en plan je de zorg op een effectieve wijze op basis van het zorgplan. Bovendien krijg jij de ruimte om deel te nemen aan projecten en aandachtsgebieden waar jouw voorkeur en expertise ligt!

Jouw vaardigheden 

  • Veerkrachtig
  • Reflecterend vermogen
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Daadkrachtig
  • Signaleren

Wij zijn een hecht en gedreven team, met veel kennis in huis. Niet alleen door de verschillende opleidingen die we hebben gevolgd, maar ook door onze jarenlange ervaring. Bij ons krijg je ruimte om jezelf te zijn. We zijn ons ervan bewust dat we een groot deel van de week hier samen doorbrengen, en voor goede zorg aan de bewoners, zijn we op elkaar aangewezen.” Laura Huisman (hbo social work i.o.).

 

Doelgroep Expertisecentrum Korsakov

Als Doelgroep Expertisecentrum (DEC) Korsakov richt Atlant zich op het welzijn van bewoners met het syndroom van Korsakov en hun naasten. We zijn dé plek waar praktijkervaring en kennis samenkomen, met innovatie, kwaliteit en onderzoek als kernpunten. Het doel is om de zorg, welzijn, behandeling en begeleiding voor mensen met het syndroom van Korsakov naar een nog hoger niveau te tillen. Het centrum is ook bekroond met het Topcare-predicaat, wat staat voor hoogwaardige zorg voor mensen met complexe aandoeningen.

 

Waarom werken bij Atlant? 

Atlant biedt jou de kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan, die voortdurend werkt aan ontwikkeling en innovatie. Bij ons krijg je de ruimte om deel te nemen aan inspirerende congressen, webinars en workshops. Hier kun je jouw kennis vergroten en je organisatorische en communicatieve vaardigheden tonen. Daarnaast kun je je volledig inzetten binnen het Doelgroep Expertisecentrum Korsakov en krijg je de mogelijkheid om onderzoek te doen. Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

 

Dit vragen we je 

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG, MZ4, Verpleegkundige (of vergelijkbaar)
  • Je hebt affiniteit met bewoners met het syndroom van Korsakov
  • Je durft af te wijken van de gebaande paden
  • Je staat stevig in de schoenen
  • Je kunt structuur en begeleiding bieden

 

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 3.222,72 (schaal 40) of maximaal € 3.540,96 (schaal 45) (conform cao VVT, afhankelijk van kennis en ervaring)
  • Uitzicht op 2,5% loonsverhoging volgens cao VVT (in oktober 2024)
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast voor 24-32 uur per week
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, bedrijfsfitness, fruit op je werk, een eindejaarsuitkering van 8,33%, deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

 

Solliciteren 

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Anne Sophie van Toledo (recruiter) op 06 51 00 28 72 of met Masja Oosterbroek (recruiter) op 06 47 55 90 36. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

 

Meelopen

Benieuwd hoe een dag bij Markenhof eruit ziet? Na een eerste kennismaking met de recruiter kun je een dag meelopen op locatie!

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
24-05-2024

Startdatum:
01-03-2024

Locatie:
Beekbergen



Contactpersonen:
Masja Oosterbroek
mobiel: 06 47 55 90 36

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl