Atlant




Helpende | Psychogeriatrie | Sprengenhof


43-24

24 uur

Als Helpende plus kom je te werken bij Woonzorgcentrum Sprengenhof in Ugchelen. Sprengenhof is een echt 'dorpshuis' waar een gezellige en betrokken sfeer heerst. Je maakt deel uit van een toegewijd team dat samen streeft naar de beste kwaliteit van zorg. Elke dag is anders, en samen met je collega's bied je zorg aan bewoners met dementie.

 

Dit ga je doen

Als Helpende plus ben je een belangrijke schakel in de zorg en het welzijn van de bewoners. Je signaleert behoeften en kijkt hoe je het verschil kunt maken, zodat de bewoners passende zorg krijgen en zich thuis voelen.

Binnen Sprengenhof heerst een echt dorps karakter, waar iedereen elkaar kent en betrokkenheid voelbaar is, niet alleen tussen collega's en bewoners, maar ook met de buurt. Zo is het Grand Café ook open voor bewoners uit het dorp, en komen schoolkinderen regelmatig langs met bijvoorbeeld kerststukjes of zelfgemaakte kaarten. Binnen het team streven we samen naar de hoogste kwaliteit, waardoor we een fijne cultuur van feedback geven en ontvangen hebben ontwikkeld en er veel ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Naast het verlenen van passende zorg beschikt Sprengenhof over diverse faciliteiten, waardoor we niet alleen hoogwaardige zorg bieden maar ook een fijne en huiselijke omgeving voor de bewoners creëren.

 

Jouw vaardigheden 

 

  • Proactief
  • Empathisch
  • Samenwerken

 

"Wij vormen een leuke en gezellige groep collega’s die met veel liefde en empathie streven naar een fijne en mooie dag voor bewoners. Hierbij staan veiligheid, deskundigheid en kwaliteit centraal, en bieden we volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling." Arianne (verpleegkundige in opleiding)

 

Waarom werken bij Atlant? 

Als Helpende plus kom je te werken in een dorpse omgeving waar kwaliteit en eigen ontwikkeling centraal staan. Wij staan voor elkaar klaar en bieden ruimte! Ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontplooien. Samen met je enthousiaste en betrokken collega's zorg je voor de beste zorg en een thuis voor de bewoners. Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

 

Dit vragen we je 

  • Je bent in het bezit van een diploma Helpende Zorg en Welzijn
  • Je hebt oog voor de bewoner en weet in te spelen op hun behoefte
  • Je bent flexibel inzetbaar

 

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 3.013,60 (FWG 30) afhankelijk van kennis en ervaring
  • Uitzicht op loonsverhoging volgens cao VVT (oktober 2024 + 2,5 %)
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast voor 24 uur per week
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, bedrijfsfitness, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Een team dat niet alleen tijdens het werk betrokken is, maar ook buiten werktijd leuke activiteiten organiseert
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

 

Solliciteren 

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Anne Sophie van Toledo (recruiter) op 06 51 00 28 72. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

 

Meelopen

Benieuwd hoe een dag als Helpende plus eruit ziet bij Atlant? Na een eerste kennismaking met de recruiter kun je een dag meelopen op locatie!

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
24-05-2024

Startdatum:
22-03-2024

Locatie:
Ugchelen



Contactpersonen:
Anne Sophie van Toledo
mobiel: 06 51 00 28 72

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl