Atlant




Ergotherapeut ZZP | Doelgroep Expertisecentrum Gerontopsychiatrie + | Beekbergen


49-24

12 - 28 uur

Ben jij een proactieve ZZP'er met interesse in de doelgroep Gerontopsychiatrie? Kom dan voor een termijn van 3-4 maanden werken als ergotherapeut voor het Doelgroep Expertisecentrum Gerontopsychiatrie+ en maak het verschil!

 

Dit ga je doen

Als ergotherapeut werk jij zelfstandig  en draai jij de afdeling Gerontopsychiatrie (GP). Dankzij jouw zelfstandigheid kan de vakgroep zich volledig concentreren op haar interne ontwikkeling. Door jouw goede communicatieve vaardigheden ben jij goed in staat om, samen met de bewoner en zijn/haar omgeving (familie en zorgteam), tot een zo optimaal mogelijk functioneren in het dagelijks leven te komen.

Jij voert zelfstandig onderzoek uit op verwijzing van de arts en hierbij stel je een ergotherapeutische diagnose op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, behandelen en begeleiden van de bewoners binnen de doelgroep GP op onze locatie in Beekbergen.

 

Jouw vaardigheden 

 

  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Communicatieve vaardigheden
  • Je bent assertief en staat stevig in je schoenen
  • Je functioneert zelfstandig maar kan ook goed in een team werken

 

“Ik werk met veel plezier bij Atlant, omdat het een organisatie is met specifieke doelgroepen, veel verschillende disciplines die met elkaar samenwerken, en waarbij geen dag hetzelfde is. Jouw rol als ergotherapeut wordt binnen de organisatie erkend en gewaardeerd en zijn er veel mogelijkheden!” Karlien Weltevreden (Ergotherapeut).

 

 

Waarom werken bij Atlant? 

 

Als Doelgroep Expertisecentrum Gerontopsychiatrie + werken we actief aan het verbeteren van de gerontopsychiatrische zorg in Nederland. Als deel van ons dynamische kennisnetwerk, delen we voortdurend onze kennis en hebben we een proactieve rol in het doel van onderzoek.

Je komt te werken in de vakgroep ergotherapie dat onderdeel is van het multidisciplinaire team Behandeling en Begeleiding. Het team bestaat uit ongeveer 110 collega's, die ieder vanuit hun eigen discipline en expertise een bijdrage leveren aan kwaliteit van leven voor de bewoners. Vanuit ons vakgebied staan wij in verbinding met de bewoners, hun familie, de zorgteams en werken wij nauw multidisciplinair samen om zo de best mogelijke zorg te kunnen leveren. Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

 

Dit vragen we je  

  • Een afgeronde opleiding tot ergotherapeut en een afgeronde opleiding sensorische informatieverwerking
  • Kennis van psychopathologie
  • Affiniteit en kennis van (onbegrepen) gedrag
  • Actuele kennis van de wet zorg en dwang / wet en regelgeving gedwongen kader en vrijheidsbeperking

 

 

Bij Atlant krijg je 

  • Uurtarief in overleg
  • Een tijdelijk contract voor 12 -28 uur per week
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

 

Solliciteren 

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Anne Sophie van Toledo (recruiter) op 06 51 00 28 72. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Tijdelijk

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
02-06-2024

Startdatum:
04-04-2024

Locatie:
Beekbergen



Contactpersonen:
Anne Sophie van Toledo
mobiel: 06 51 00 28 72

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl