Atlant




GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist (loondienst of zzp)


51-24

12 - 36 uur

Binnenkort komt er een boeiende positie vrij binnen ons Huntington expertisecentrum. Deze veelzijdige rol omvat onder andere werkbegeleiding aan masterpsychologen, behandeling van (zeer) complex gedrag op de intramurale Huntingtonafdeling (last resort), en werkzaamheden op de polikliniek. Ben je geïnteresseerd, maar heb je voorkeur voor een andere doelgroep zoals psychogeriatrie of bewoners met het syndroom van Korsakov? Ook dit is bespreekbaar!

 Ben jij die enthousiaste GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist om voor deze uitdagende doelgroep te werken en die zich verder wil ontwikkelen? Grijp deze unieke kans om jouw expertise in te zetten en je carrière te laten bloeien binnen ons specialistische team.

 

Dit ga je doen

Als GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist speel je een cruciale rol binnen onze expertise doelgroepen waarmee we ons regionaal en landelijk onderscheiden binnen de verpleeghuiszorg. Atlant is een toonaangevend Doelgroep Expertisecentrum (DEC) voor bewoners met de ziekte van Huntington, het syndroom van Korsakov en voor bewoners met een gerontopsychiatrische zorgvraag. Daarnaast bieden we zorg aan ouderen met een somatische zorgvraag en bewoners met dementie.

Atlant staat bekend om zijn uitgebreide multidisciplinaire behandeldienst waarbij je samenwerkt met een gedreven multidisciplinair behandelteam, bestaande uit specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, ergotherapeuten en psychomotorisch therapeuten. Binnen alle doelgroepen vervul je een sleutelrol in het multidisciplinaire behandelteam, waarbij je samenwerkt om gezamenlijk de hoogst haalbare levenskwaliteit te realiseren en te behouden.

Onze behandeldienst bestaat uit een bevlogen en mooie mix van zeer ervaren collega’s of net gestart. Je krijgt de mogelijkheid om (hybride) te werken met multidisciplinaire teams op verschillende afdelingen en geeft werkbegeleiding aan masterpsychologen en masterpsychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Binnen de vakgroep Psychologie zijn er diverse ontwikkelingskansen, zoals deelname aan (promotie)onderzoek, cursussen/opleidingen en bijdragen aan de doorontwikkeling van onze expertisecentra. Ontplooi jezelf in een stimulerend opleidings- en onderzoeksklimaat en draag bij aan het welzijn van de bewoners.

 

 

Jouw vaardigheden 

 

  • Analytisch
  • Zelfstandig
  • Leergierig
  • Kritisch
  • Communicatief vaardig

 

“Klinisch werk met wetenschappelijk onderzoek combineren kan bij Atlant, dat vind ik ontzettend gaaf. Daarnaast maakt het multidisciplinair werken met boeiende doelgroepen mijn werk enorm gevarieerd.” Leon Botter (GZ-psycholoog).

 

 

Waarom werken bij Atlant? 

Ons gezellige team bestaat uit een mix van talent, waaronder psychodiagnostisch medewerker, stagiaire psychologie, masterpsychologen, psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog, GZ-psychologen, een klinisch neuropsycholoog en GZ-psycholoog in opleiding tot klinisch neuropsycholoog. Daarnaast hopen wij binnenkort ons team uit te breiden met een klinisch psycholoog. In het kader van opleiden werken wij nauw samen met Altrecht en Pro Persona.

 

In jouw functie werk je binnen een gedreven en ambitieuze organisatie. Je kunt rekenen op een gevarieerde functie waar geen dag hetzelfde is. Er is veel ruimte om zelf je werkzaamheden vorm te geven op basis van je ambities, door de verscheidenheid aan mogelijkheden welke Atlant biedtKijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

 

Dit vragen we je 

  • Je bent GZ-psycholoog of Orthopedagoog generalist
  • Je hebt affiniteit met de doelgroepen die bij Atlant wonen
  • Je beweegt je gemakkelijk binnen de verschillende lagen van de organisatie
  • Je hebt oog voor de diverse belangen van zowel bewoner, als zorgteam, als collega
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

 

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 6.583,78 (cao VVT FWG 65) afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een vast contract voor 12 tot 36 uur per week of een tijdelijk contract (ZZP) minimaal 6 maanden tot maximaal 1 jaar.
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Mogelijkheid tot hybride te werken
  • Samenwerken in multidisciplinaire teams
  • Een vrij te besteden persoonlijk opleidingsbudget
  • Een laptop en telefoon vanuit Atlant
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

 

Solliciteren 

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Heb je nog vragen? App of bel met Manon van Kampen (manager Behandeling en Begeleiding) op 06 19 02 90 11.

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Sluitingsdatum:
24-05-2024

Startdatum:
05-04-2024

Locatie:
Beekbergen



Contactpersonen:
Manon van Kampen
tel.: 06 19 02 90 11

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl