Atlant




Verpleegkundig Kwaliteitscoach | De Loohof


56-24

24 - 28 uur

 Als verpleegkundig kwaliteitscoach bij de Loohof werk je op een prachtige locatie in een groene omgeving nabij Paleis Het Loo in Apeldoorn. Hier hebben de bewoners een fijne plek, waar veel ruimte en aandacht is voor welzijn. Je bent onderdeel van een team met betrokken collega’s met passie voor de ouderenzorg. Samen zorg je ervoor dat de bewoners de warme zorg krijgen die zij verdienen. Ben jij op zoek naar een fijne werkplek waar je veel ruimte krijgt om je professionele en persoonlijke ambities te ontwikkelen? Lees dan snel verder!

 

Dit ga je doen

Bij de Loohof bieden we zorg aan bewoners met een complexe somatische zorgvraag, zoals Parkinson en MS. Ook bieden we zorg aan bewoners met dementie bij wie gedragsproblematiek een rol kan spelen. Per team verzorgen we tussen de 18 en 21 bewoners waarbij alle teams ondersteuning krijgen van het team Welzijn. 

Als Verpleegkundig Kwaliteitscoach (VKC) sta je dicht bij je team, de bewoners en familieleden. Samen met jouw collega kwaliteitscoach ondersteun je de zorgteams. Jouw voornaamste focus ligt op het coachen bij en het organiseren van de dagelijkse zorg, het bevorderen van deskundigheid, kwaliteit en veiligheid binnen de teams. Hierbij kijk je zorgvuldig naar de behoeften van de bewoners en de zorgmedewerkers.

Collega’s zet je in hun kracht door hen te ondersteunen bij verpleegtechnische handelingen en je adviseert bij casuïstiek. Ook speel je een actieve rol in verschillende projecten. Je past je vakinhoudelijke expertise toe, deelt kennis en bevordert de samenwerking binnen de teams. Als Verpleegkundig Kwaliteitscoach sta je in direct contact met de behandelaren en de manager van het team. Je neemt deel aan diverse overlegmomenten zoals de artsenvisite, teambijeenkomsten, verpleegkundige- en EVV-overleggen.

 

Jouw vaardigheden 

 

  • Daadkrachtig
  • Coachend en adviserend
  • Communicatief vaardig

 

“We zijn er trots op dat we met alle uitdagingen nog steeds kwalitatief goede zorg leveren.  Als kwaliteitscoach zet ik graag onze collega’s in hun kracht door te ondersteunen bij verpleegtechnische handelingen en te adviseren bij casuïstiek. Soms ga je mee in de dynamiek van de dag maar je weet altijd de adviserende en coachende rol te behouden die het eigenaarschap van de teams bevordert. Hierdoor ben je een belangrijke schakel tussen beleid en praktijk waarbij de positieve benadering en het delen van expertise altijd centraal staan!“ Angela van den Hoek (Verpleegkundig kwaliteitscoach van de Loohof)

 

 

Waarom werken bij Atlant? 

 

Atlant biedt jou een kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s. Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

 

Dit vragen we je 

 

  • Je bent een BIG geregistreerde (hbo) verpleegkundige en hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
  • Kennis en ervaring met verpleeghuiszorg en/of ervaring als kwaliteitsverpleegkundige is een pre.
  • Je bent in staat zelfstandig te werken, bent niet snel uit het veld geslagen en hebt coachende vaardigheden in huis

 

 

 

 

Bij Atlant krijg je 

 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 4.370,94 (cao VVT FWG 50) afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Uitzicht op 2,5% loonsverhoging volgens cao VVT (oktober 2024)
  • Uitzicht op een vast contract voor minimaal 24 uur per week
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, bedrijfsfitness, fruit op je werk, een eindejaarsuitkering van 8,33%, deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Als verpleegkundig kwaliteitscoach een werkweek van maandag tot en met vrijdag waarbij je werkt tussen 7.00 - 17.00 uur
  • Intervisiedagen met alle verpleegkundig kwaliteitscoaches binnen Atlant
  • Drie directe collega’s waarop jij kunt terugvallen
  • De mogelijkheid om naast je functie als kwaliteitscoach zorgtaken op te pakken
  • Een uitdagende functie binnen een dynamische omgeving

 

 

Solliciteren 

 

Ben jij een gedreven verpleegkundige en heb jij ideeën over het optimaliseren van onze verpleegkundige zorg en hoe jij je collega's daarin kunt ondersteunen? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

 

Heb je nog vragen? App of bel Jennie van Tilburg (manager wonen zorg welzijn) op 06 51 00 28 of Angela van den Hoek (verpleegkundig kwaliteitscoach) 06 13 65 15 90. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek bij de Loohof.

 

Meelopen

Benieuwd hoe een dag als Verpleegkundig kwaliteitscoach eruit ziet bij Atlant? Na een eerste kennismaking kun je een dag meelopen op locatie!

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
24-05-2024

Startdatum:
30-04-2024

Locatie:
Apeldoorn



Contactpersonen:
Jennie van Tilburg
tel.: 06 51 00 28

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl