Atlant




Verzorgende IG en/of Verpleegkundige | Psychogeriatrie (PG) | Heemhof


68-24

In overleg

Als Verzorgende IG/ Verpleegkundige kom je te werken in het verpleeghuis Heemhof in de Apeldoornse wijk de Maten. Samen met een betrokken team bestaande uit 35 collega’s, bied je zorg aan bewoners met (complexe) gedragsproblematiek als gevolg van dementie. Jij bent dus niet alleen verantwoordelijk voor de reguliere dagelijkse zorg en begeleiding, maar weet als geen ander hoe om te gaan met gedragsproblematiek. Je ziet het als een uitdaging om hiervoor oplossingen te bedenken en om deze oplossingen toe te passen. Deze dynamische omgeving zorgt ervoor dat elke dag anders is en waar groei en aandacht centraal staan!

 

Dit ga je doen
Bij de Heemhof bieden we intensieve zorg aan bewoners met dementie. Jouw werk als Verzorgende IG/Verpleegkunde is afwisselend en dynamisch. Je biedt persoonsgerichte zorg aan de bewoners, coördineert de zorg, voert (lichte) ADL-taken en verpleegtechnische handelingen uit. Bewoners voelen zich bij jou veilig en gehoord! Omdat de bewoners vaak te maken hebben met (complexe) gedragsproblematiek, is het jouw taak om hier adequaat mee om te gaan. Samen met je collega’s denk je na over casussen en oplossingen voor specifieke problematiek. Dit maakt jouw werk als Verzorgende IG/Verpleegkundige extra interessant en uitdagend.

Je komt te werken in een gedreven team dat voor elkaar klaarstaat en waar naar elkaar geluisterd wordt. Bij ons staat kennisdeling en opleiden hoog in het vaandel, met mooie initiatieven zoals onze samenwerking met het VUmc voor het Namasté programma. Naast het verlenen van passende zorg beschikt de Heemhof over diverse faciliteiten zoals een kapper, fysiotherapiezaal en een gezellig Grand Café. Zo bieden we niet alleen hoogwaardige zorg, maar ook een fijne omgeving voor de bewoners.

Jouw vaardigheden 

  • Initiatiefrijk
  • Open voor veranderingen en vernieuwing
  • Samenwerken 
  • Creatief en oplossingsgericht

“Op afdelingen Aster en Crocus werken fijne en kundige collega’s. Wij zorgen met veel liefde, kennis en humor. Ik voel me veilig en vertrouwd op de afdeling en ik ben voldaan als we onze bewoners een fijne dag kunnen bezorgen”. Michelle (Eerstverantwoordelijk Verzorgende).

Waarom werken bij Atlant? 
Bij de Heemhof staat jouw welzijn centraal! Hier ervaar je een dynamische werkomgeving met persoonsgerichte zorg, waar collegialiteit, ontwikkeling en open communicatie hoog in het vaandel staan. Bovendien geven we jou ruimte - ruimte om te groeien, initiatieven te ontplooien en vooral jezelf te zijn. Samen met enthousiaste collega's zet je je in voor de beste zorg, en draag je bij aan een liefdevolle en veilige woonomgeving voor de bewoners. Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

Dit vragen we je 

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde niveau 4
  • Je hebt oog voor de bewoner en weet in te spelen op hun behoefte
  • Je bent flexibel inzetbaar

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 3.337,94 (cao VVT FWG 35) als Verzorgende IG of € 3.944,48 (cao VVT FWG 45) als Verpleegkundige afhankelijk van kennis en ervaring
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, bedrijfsfitness, fruit op je werk, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Werken op een dynamische afdeling waar geen dag hetzelfde is
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Een cultuur van open communicatie en collegialiteit
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

Solliciteren 
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Masja Oosterbroek (recruiter) op 06 47 55 90 36 of met Barbara Engel (recruiter) op 06 57 29 78 25. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Meelopen
Benieuwd hoe een dag als Verzorgende IG/Verpleegkundige eruit ziet bij Atlant? Na een eerste kennismaking met de recruiter kun je een dag meelopen op locatie!

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
01-01-2025

Startdatum:
23-05-2024

Locatie:
Apeldoorn



Contactpersonen:
Barbara Engel
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 57 29 78 25

Masja Oosterbroek
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 47 55 90 36

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl