Atlant




Flexpool Zorg


69-24

Min 16 - 20 uur

Werk je graag in de zorg, maar vind je afwisseling en flexibiliteit in je rooster belangrijk? Wil je graag alleen dag-, avond-, of nachtdiensten werken? Of een combinatie? Dan is de flexpool van Atlant de ideale werkplek voor jou! Als flexmedewerker van Atlant houd je de regie op je rooster én doe je ervaring op met de verschillende doelgroepen binnen Atlant. Zo leer je niet alleen de organisatie kennen, maar ook jezelf als zorgprofessional. Waar krijg jij het meeste werkplezier van? Ontdek het bij Atlant en solliciteer!

 

Dit ga je doen
Waar krijg jij het meeste werkplezier van en haal je de meeste voldoening uit? Vertel het ons, we gaan hier graag met je over in gesprek! Wij bieden jou volop mogelijkheden. Bij Atlant werken we namelijk met maar liefst 5 verschillende doelgroepen, verspreidt over 9 locaties: Somatiek, PG, Korsakov, Huntington en Gerontopsychiatrie. Als helpende, verzorgende IG of verpleegkundige in de flexpool, bepaal je zelf wanneer en op welke locatie je werkt. Je werk in ieder geval op twee verschillende locaties. Welke twee dat zijn? Dat bepaal jij!

 

“Ik werk al 15 jaar als flexmedewerker bij Atlant. Werken in de flexpool geeft zoveel variatie in mijn werk! Daarnaast bepaal ik zelf mijn rooster en leer ik alle doelgroepen binnen Atlant kennen. Ook is er veel ruimte voor ontwikkeling. In de toekomst zou ik wel de VIG-opleiding willen volgen, maar voor nu vind ik het prima zo.”  Manon (helpende flex)

Waarom werken bij Atlant? 
Atlant biedt jou de kans om bij een proactieve werkgever aan de slag te gaan, die voortdurend werkt aan ontwikkeling en innovatie. Daarnaast krijg je als flexmedewerker de ruimte om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Een mooie manier om bij al onze doelgroepen ervaring op te doen en zo te ontdekken wat het beste bij jou past! Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

Dit vragen we je 

  • Je bent in het bezit van een diploma helpende (plus), verzorgende IG/Maatschappelijke Zorg, verpleegkundige (of vergelijkbaar)
  • Je vindt het fijn om op verschillende locaties te werken (vaste afdeling of locatie is bespreekbaar)
  • Je beweegt je gemakkelijk binnen een ‘nieuw’ team

Bij Atlant krijg je 

  • Een salaris van maximaal:
    • € 3.003,86 (FWG 25) als Helpende
    • € 3.337,94 (FWG 35) als Verzorgende IG/MZ)
    • € 3.944,48 (FWG 45) als Verpleegkundige
  • Uitzicht op een vast contract voor minimaal 16-20 uur per week (uitbreiding uren in overleg)
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, bedrijfsfitness, fruit op je werk, een eindejaarsuitkering van 8,33%, deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

Doelgroep Expertisecentrum Korsakov, Huntington & Gerontopsychiatrie
Als Doelgroep Expertisecentrum (DEC) richt Atlant zich op het welzijn van bewoners met het syndroom van Korsakov, de ziekte van Huntington en Gerontopsychiatrie en hun naasten. We zijn dé plek waar praktijkervaring en kennis samenkomen, met innovatie, kwaliteit en onderzoek als kernpunten. Het doel is om de zorg, welzijn, behandeling en begeleiding voor mensen uit één van de genoemde doelgroepen naar een nog hoger niveau te tillen.

Solliciteren 
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Masja Oosterbroek (recruiter) op 06 47 55 90 36 of met Barbara Engel (recruiter) op 06 57 29 78 25. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Meelopen
Benieuwd hoe een dag als flexmedewerker eruit ziet bij Atlant? Na een eerste kennismaking met onze recruiter kun je een dag meelopen op één van de locatie!

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Flexwerken

Sluitingsdatum:
01-01-2025

Startdatum:
22-05-2024

Locatie:
Apeldoorn/Beekbergen



Contactpersonen:
Barbara Engel
tel.: 055 506 74 74
mobiel: +31 06 57 29 78 25

Masja Oosterbroek
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 47 55 90 36

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl