Atlant




Medewerker Schoonmaak | Flexpool | Apeldoorn/ Beekbergen


95-24

12 - 24 uur

 Als medewerker in de flexpool schoonmaak kom je te werken op verschillende locaties binnen Atlant, waar je alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden uitvoert. Je werkt op de afdelingen en locaties waar je nodig bent. De ene keer maak je bijvoorbeeld schoon bij bewoners met dementie en de andere keer ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de algemene ruimtes in het verpleeghuis voor bewoners met het syndroom van Korsakov. Je krijgt ook de verantwoordelijkheid om linnen goed te verdelen, bedden te verschonen en bijvoorbeeld de voorraad bij te houden van jouw afdeling.

Dit ga je doen
Vanuit de Flexpool bieden wij ondersteuning aan de teams en locaties die dat nodig hebben. Deze indeling maken wij in regio’s, zodat je niet op iedere locatie hoeft te werken.

De regio’s zijn:

Beekbergen – locatie; Markenhof, Marken Haven en Sprengenhof

Apeldoorn de Maten – locatie; Berghorst, Heemhof en Koningin Wilhelmina

Apeldoorn Centrum – locatie; Loohof en Berkenhove

Daarnaast heb jij invloed op jouw werkdagen. Je kunt bij ons aangeven op welke dagen je wel en niet beschikbaar bent voor Atlant. Samen met jouw collega’s maak jij onderdeel uit van het schoonmaakteam, maar je werkt nauw samen met het zorgteam op de afdeling. Daarnaast sta je in nauw contact met bewoners en collega’s. De sfeer onder collega’s is informeel en dat draagt eraan bij dat iedereen bereid is elkaar te helpen als dat nodig is. Elke dag ga jij met jouw collega’s de uitdaging aan om het weer schoon te krijgen.

Waarom werken bij Atlant? 

Atlant biedt jou een kans om bij een betrokken werkgever aan de slag te gaan. Wij waarderen eigen initiatief en wij geven ruimte! Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn met enthousiaste en betrokken collega’s en een afwisselende functie waarin geen dag hetzelfde is. Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 2.691,15 euro (CAO VVT FWG 15) afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast voor 12-24 uur per week
  • Vakantiegeld van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

Dit vragen we je 

  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring in de schoonmaak

Solliciteren 
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Christien Wichgers Schreur (coördinator facilitaire zaken) op 06 51 05 50 58.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
01-01-2025

Startdatum:
05-07-2024

Locatie:
Apeldoorn/Beekbergen



Contactpersonen:
Masja Oosterbroek
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 47 55 90 36

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl