Atlant




Verpleegkundige | Doelgroep Expertisecentrum Korsakov | Markenhof


101-24

Uren in overleg

Als verpleegkundige bied je zorg, welzijn, behandeling & begeleiding aan de bewoners met het syndroom van Korsakov. Naast jouw werkzaamheden als Verpleegkundige heb jij een coördinerende functie waarin je samen met jouw team aan een gezond leefklimaat voor de bewoners zorgt.

Dit ga je doen
Jij bent als verpleegkundige hèt aanspreekpunt op de afdeling voor bewoners, mantelzorgers en collega’s. Jij adviseert collega’s en maakt afspraken met bewoners en naasten en documenteert dit. Je coördineert en plant de zorg op een efficiënte en effectieve wijze aan de bewoners op basis van het zorgleefplan. Verder assisteer je artsen bij medisch-technische handelingen en ben je aanwezig bij de artsenvisites en gedragsvisites rondom bewoners. Heb jij interesse om studenten te begeleiden tijdens hun studie of heb je andere expertise en interesses? Binnen de teams is er veel mogelijk om dit op te pakken!

“Ik hoorde van bewoners dat ze slecht sliepen en heb dit verder onderzocht. Het is fijn dat je daar binnen Atlant de tijd en het vertrouwen voor krijgt. Ik vind het leuk dat ik de mensen aan het denken heb gezet, want er wordt nu ook naar het gebruik van hoofdkussens op andere Atlant locaties gekeken.” Alice (verpleegkundige)

Waarom werken bij Atlant? 
Atlant is een ambitieuze organisatie die volop inzet op specialisaties. Atlantlocatie Markenhof is een Doelgroep Expertisecentrum (DEC) Korsakov. Als DEC brengen wij de zorg, welzijn, behandeling & begeleiding voor mensen met het syndroom van Korsakov naar een nog hoger niveau. Als verpleegkundige krijg jij de ruimte om je te ontwikkelen en om je te specialiseren op het gebied van Korsakov. Ook kom je te werken in een multidisciplinaire setting en is geen dag hetzelfde! Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 3.944,48 (FWG 45) als verpleegkundige niveau 4 of € 4.480,21 (FWG 50) als bachelor verpleegkundige, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Uren in overleg
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Fijne collega’s om je te begeleiden tijdens jouw inwerkperiode
  • Wij hebben drie Expertisecentra waarbij kennis en praktijk samenkomen. De expertise zit in ons allemaal! Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling o.a. door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

Dit vragen we je 

  • Je bent in het bezit van een diploma mbo-4 Verpleegkunde of bachelor 
  • Je hebt affiniteit met het syndroom van Korsakov
  • Je denkt in mogelijkheden en bent oplossingsgericht
  • Je kan andere goed coachen
  • Je denkt graag mee over ontwikkelingen

Solliciteren 
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? Bel met onze recruiters op: 055 – 506 7474. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Meelopen
Benieuwd hoe een dag als Verpleegkundige eruit ziet bij Atlant? Na een eerste kennismaking met de recruiter kun je een dag meelopen op locatie!

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
01-10-2024

Startdatum:
22-07-2024

Locatie:
Beekbergen



Contactpersonen:
Barbara Engel
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 57 29 78 25

Masja Oosterbroek
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 47 55 90 36

Nadia El Sayed
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 47 51 09 28

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl