Atlant




Verzorgende IG (VIG) | Wonen met zorg | Koningin Wilhelmina


102-24

Uren in overleg

Ben jij een toegewijde Verzorgende IG die graag werkt in een warme en huiselijke omgeving? Bij Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina, gelegen midden in het levendige winkelcentrum de Anklaar, krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen initiatieven te ontplooien. Samen met een betrokken en transparant team draag je bij aan het welzijn en de kwaliteit van leven van de bewoners. Je draagt zorg voor mensen met lichte dementie of voor mensen met een somatische zorgvraag die nog zelfstandig kunnen wonen.

 

Dit ga je doen
Als Verzorgende IG bij Woonzorgcentrum Koningin Wilhelmina speel je een cruciale rol in het leven van bewoners met dementie of somatische zorgvragen. Je verleent zorg en verpleging, begeleidt dagelijkse activiteiten en bent een steunpilaar voor de bewoners. Je ondersteunt de bewoner bij zijn of haar zorgvragen waarbij je zelfredzaamheid stimuleert en altijd op zoek gaat naar mogelijkheden om die zelfredzaamheid te vergroten. Binnen het team is volop ruimte voor het inbrengen van jouw verfrissende ideeën!

Koningin Wilhelmina is gelegen in het winkelcentrum de Anklaar. Onze locatie is open en gastvrij! Ook buurtbewoners komen graag een bezoek brengen aan ons gezellige Grand Café. Het welzijn van onze bewoners en een fijne beleving bieden staan volop centraal! We organiseren verschillende activiteiten zoals een barbecue op het dakterras en af en toe kunnen bewoners knuffelen met konijnen.

Leuk weetje: twee dagen in de week is onze huishond Paco aanwezig hij is er om de collega’s en bewoners een lach op hun gezicht te bezorgen of om te knuffelen!

“Het mooiste aan mijn werk bij Atlant vind ik het feit dat familie de zorg voor hun dierbaren aan ons toevertrouwd. Wanneer bewoners mij na verloop van tijd gaan herkennen en een lach op hun gezicht krijgen weet ik dat ik het goed voor ze heb gedaan. Daarbij geeft Atlant mij voldoende ruimte voor mijn ontwikkeling en staan ze open voor nieuwe ideeën”. Mirjam Singel - Woonbegeleider Koningin Wilhelmina

Waarom werken bij Atlant? 
Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je eigen stempel te drukken op de zorg. We hechten veel waarde aan gelijkwaardigheid, transparantie en zaken bespreekbaar maken. Samen met je team bepaal je wat de beste zorg is en krijg je de vrijheid en het eigenaarschap om dit te realiseren. Wij waarderen eigen initiatief en geven de ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn. Werken bij Koningin Wilhelmina betekent werken in een omgeving waar jouw bijdrage echt het verschil maakt! Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

Bij Atlant krijg je

  • Een marktconform salaris van maximaal € 3.337,94 (cao VVT FWG 35) afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast
  • Contracturen in overleg
  • Vakantiegeld van 8%, bedrijfsfitness, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

Dit vragen we je 

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG
  • Je hebt oog voor de bewoner en weet in te spelen op hun behoefte
  • Je bent flexibel inzetbaar en zit vol energie

Solliciteren 
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? Bel met onze recruiters op: 055 – 506 7474. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Meelopen
Benieuwd hoe een dag als Verzorgende IG eruit ziet bij Atlant? Na een eerste kennismaking met de recruiter kun je een dag meelopen op locatie!

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
01-01-2025

Startdatum:
22-07-2024

Locatie:
Apeldoorn



Contactpersonen:
Barbara Engel
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 57 29 78 25

Masja Oosterbroek
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 47 55 90 36

Nadia El Sayed
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 47 51 09 28

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl