Atlant




Verzorgende IG/ Helpende (+) | Psychogeriatrie | Het Immendaal


109-24

Uren in overleg

Als Verzorgende IG/ Helpende(+) kom je te werken in een rustgevende, bosrijke omgeving en word je onderdeel van een hecht en stabiel team. Elke dag op de afdeling is uniek, en samen met je collega's bied je zorg en begeleiding aan bewoners met dementie, vaak in combinatie met complexe gedragscomponenten.

Dit ga je doen
In de rol van Verzorgende IG/ Helpende(+) signaleer je veranderingen in de zorgbehoefte en in het gedrag van bewoners, en je communiceert deze signalen. Je bent altijd zichtbaar en overweegt voortdurend wat je voor de bewoners kunt betekenen. Samen met je collega's ga je deze uitdaging aan en vier je de (kleine) successen.

Op de locatie draait alles om het leveren van intensieve zorg aan de bewoners, 24 uur per dag. Wat onze afdeling zo bijzonder maakt , is het gebruik van aromatherapie als een vast onderdeel van de zorg. Verder loopt de altijd vrolijke aaihond Tess rond, zij zorgt voor veel liefde en warmte, wat een rustgevende sfeer creëert voor de bewoners. Ook zijn er dagelijks activiteiten zoals een filmdag, poolen, disco- of bingoavond, en komt wekelijks de muziekagoog langs.

“Wil je dynamisch werken in het groen waar geen dag hetzelfde is? Kom dan gezellig ons team versterken: ik zeg gewoon doen!” Petra van Veldhuizen (Verzorgende IG).

Waarom werken bij Atlant? 
Bij Het Immendaal draait alles om het welzijn van de bewoners. Hier, in de groene omgeving, hebben bewoners de mogelijkheid om zelfstandig naar buiten te gaan en te genieten van de bosrijke omgeving. Het is een veilige en aangename woonomgeving, waar gespecialiseerde zorg en begeleiding centraal staan. Als Verzorgende IG/ Helpende (+) krijg jij de ruimte – ruimte om je te ontwikkelen, initiatieven te ontplooien, maar vooral de ruimte om jezelf te zijn. Samen met je enthousiaste en betrokken collega's zorg je voor de beste zorg en sta je voor elkaar klaar. Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 3.003,86 (FWG 25) als helpende, € 3.088,94 (FWG 30) als helpende plus of maximaal € 3.337,94 (cao VVT FWG 35) als Verzorgende IG 
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast
  • Contract uren in overleg
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Een gezellig en hecht team dat voor elkaar klaarstaat
  • Volop ruimte voor eigen initiatief
  • Werken op een dynamische afdeling waar geen dag hetzelfde is
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

Dit vragen we je 

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of een diploma Helpende Zorg en Welzijn
  • Je hebt oog voor de bewoner en weet in te spelen op hun behoefte
  • Je bent flexibel inzetbaar

Solliciteren 
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Barbara Engel (recruiter) op 06 57 29 78 25, met Masja Oosterbroek (recruiter) op 06 47 55 90 36. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Meelopen
Benieuwd hoe een dag als Verzorgende IG/ Helpende(+) eruit ziet bij Atlant? Na een eerste kennismaking met de recruiter kun je een dag meelopen op locatie!

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
01-01-2025

Startdatum:
31-07-2024

Locatie:
Beekbergen



Contactpersonen:
Barbara Engel
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 57 29 78 25

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl