Atlant




Medewerker Schoonmaak | Marken Haven | Beekbergen


115-24

0 - 24 uur

Net buiten Beekbergen tussen de bomen en in een mooie bosrijke omgeving ligt verpleeghuis Marken Haven. Een modern gebouw uit 2022 waar ongeveer 100 bewoners wonen met een Gerontopsychiatrische zorgvraag. Om een schone leefomgeving voor de bewoners te creëren, zijn we op zoek naar schoonmaakmedewerkers. Wil jij met jouw schoonmaakwerk hieraan bijdragen? Dan heten we je van harte welkom in ons gezellige team!

Dit ga je doen
Als medewerker schoonmaak maak je deel uit van een team van 8 collega’s. Samen zorg je ervoor dat de bewoners een frisse en schone omgeving hebben, of het nu gaat om hun eigen woning of de gemeenschappelijke ruimte. Jouw taken variëren van het verdelen van linnengoed tot het verschonen van bedden en het beheren van voorraden. Je krijgt de ruimte om zelfstandig te werken, je eigen prioriteiten te stellen en actief mee te denken over slimme schoonmaakmethoden. Jouw inbreng wordt gewaardeerd!

Bij Atlant kun je flexibel werken. Ideaal dus! Wil je overdag, ‘s avonds en/of tijdens het weekend aan de slag? We bespreken graag met jou wat jouw wensen zijn en wat mogelijk is binnen Atlant! Duurzame inzetbaarheid en innovatie is voor ons belangrijk. We denken graag met je mee, zodat je jouw werk zo goed en zo lang mogelijk kunt blijven doen! Zo werken we onder andere met schrobmachines voor de badkamer en heb je jouw eigen kar met alle middelen die je nodig hebt!

Doordat je veel op de afdelingen aanwezig bent, heb je veel contact met bewoners en collega’s. Dat maakt jouw werk extra gezellig! Binnen Atlant staat samenwerking hoog in het vaandel en helpen collega’s elkaar als dat nodig is.

Waarom werken bij Atlant? 
Atlant biedt jou een kans om bij een betrokken werkgever te werken die oog heeft voor duurzame inzetbaarheid. We denken graag met je mee zodat je je werk zo goed en zo lang mogelijk kunt blijven doen! Je staat in nauw contact met bewoners en collega’s. De sfeer onder collega’s is informeel en dat draagt eraan bij dat iedereen bereid is elkaar te helpen als dat nodig is. Samen creëren we een informele sfeer waar iedereen zichzelf mag en kan zijn en er ruimte is om jezelf te ontplooien. Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 2.691,15 (CAO VVT FWG 15) afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast voor 4-24 uur in de week
  • Werkdagen en tijden in overleg.
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, bedrijfsfitness, fruit op je werk, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen
  • Werken bij een organisatie die oog heeft voor duurzame inzetbaarheid
  • Collega’s die je inwerken en waar je op kunt terugvallen
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

Dit vragen we je 

  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring in de schoonmaak
  • Woonachtig in de nabije omgeving of in het bezit van een rijbewijs en auto

Solliciteren 
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Heb je nog vragen? App of bel met Christien Wichgers Schreur (coördinator facilitaire zaken) op 06 51 05 50 58.

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
01-01-2025

Startdatum:
23-08-2024

Locatie:
Beekbergen



Contactpersonen:
Barbara Engel
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 57 29 78 25

Masja Oosterbroek
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 47 55 90 36

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl