Atlant




Verzorgende IG (VIG) /Verpleegkundige | Kleinschalig Wonen Berkenhove


116-24

In overleg

Ben jij een toegewijde Verzorgende IG / Verpleegkundige die graag werkt in een warme en huiselijke omgeving? Bij Kleinschalig Wonen Berkenhove krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en eigen initiatieven te ontplooien. Samen met een betrokken en transparant team draag je bij aan het welzijn en de kwaliteit van leven van de bewoners.

Dit ga je doen
Als Verzorgende IG / Verpleegkundige bij Kleinschalig Wonen Berkenhove speel je een cruciale rol in het leven van bewoners met dementie. Je verleent zorg en verpleging, begeleidt dagelijkse activiteiten en bent een steunpilaar voor de bewoners. In jouw rol als Verzorgende IG / Verpleegkundige anticipeer je proactief op veranderingen in zorgbehoeften en gedrag, en handel je doortastend. Je ondersteunt de bewoner bij zijn of haar zorgvragen waarbij je zelfredzaamheid stimuleert. Zichtbaarheid voor bewoners staat centraal waarbij jij door jouw goede zorgen en vakmanschap het verschil maakt in hun leven! Je gaat werken op locatie Kleinschalig Wonen Berkenhove. Kleinschalig wonen is een woonvorm voor mensen met dementie. De bewoner heeft een eigen appartement en deelt een keuken en huiskamer met zes medebewoners. Kleinschalig wonen bevat in totaal drie woningen voor elk zes bewoners. Er heerst hier een huiselijke sfeer. De dagelijkse activiteiten, zoals eten koken, gezamenlijk aan tafel, opruimen en afwassen, worden zoveel mogelijk met de bewoners georganiseerd. Je werkt in een klein en hecht team, bestaande uit ongeveer 25 collega’s. Collega’s kunnen op elkaar bouwen! Binnen het team is volop ruimte voor het inbrengen van jouw verfrissende ideeën. Eigenaarschap wordt gestimuleerd en gewaardeerd!

“We hebben jouw expertise en inzicht nodig op deze knusse locatie, met een team dat niet alleen voor de bewoners maar ook voor elkaar "zorgt", Rachelle (Verzorgende IG)

Waarom werken bij Atlant? 
Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en je eigen stempel te drukken op de zorg. We hechten veel waarde aan gelijkwaardigheid, transparantie en zaken bespreekbaar maken. Samen met je team bepaal je wat de beste zorg is en krijg je de vrijheid en het eigenaarschap om dit te realiseren. Wij waarderen eigen initiatief en geven de ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn. Werken bij Kleinschalig Wonen Berkenhove betekent werken in een omgeving waar jouw bijdrage echt het verschil maakt! Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 3.337,94 (cao VVT FWG 35) als Verzorgende IG of € 3.944,48 (cao VVT FWG 45) als Verpleegkundige, afhankelijk van kennis en ervaring
  • Contracturen in overleg
  • Vakantiegeld van 8%, bedrijfsfitness, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

Dit vragen we je 

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG / Verpleegkunde
  • Je hebt oog voor de bewoners en weet in te spelen op hun behoefte
  • Je bent flexibel inzetbaar en zit vol energie

Solliciteren 
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Barbara Engel (recruiter) op 06 57 29 78 25. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

Meelopen
Benieuwd hoe een dag als Verzorgende ig/Verpleegkundige eruit ziet bij Atlant? Na een eerste kennismaking met de recruiter kun je een dag meelopen op locatie!

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Fulltime
Parttime

Werkdagen:
Wisselende diensten

Sluitingsdatum:
01-01-2025

Startdatum:
30-08-2024

Locatie:
Apeldoorn



Contactpersonen:
Barbara Engel
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 57 29 78 25

Nadia El Sayed
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 47 51 09 28

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl