Atlant




Verzorgende IG / Verpleegkundige | Doelgroep Expertisecentrum Gerontopsychiatrie | Marken Haven


118-24

24 uur

Als Verzorgende IG / Verpleegkundige, voor de afdeling Willemsbrug, werk jij mee in de zorg én heb je een begeleidende rol! Je komt te werken voor het Doelgroep Expertisecentrum GP+ waarin wij een proactieve rol hebben in het doen van onderzoek en het delen van onze kennis en expertise met andere zorgpartijen.

Dit ga je doen
Samen met je collega's overleg je over de optimale zorg voor de bewoners. In jouw rol als Verzorgende IG / Verpleegkundige bied je complexe zorg en ondersteuning aan mensen met een gerontopsychiatrische zorgvraag. Je werkt in een hecht team dat bestaat uit Hbo verpleegkundigen, helpenden, VIG’ers, verpleegkundigen en begeleiders. Op de afdeling Willemsbrug ligt de nadruk op het creëren van een warme sfeer waarbij het zorgteam dichtbij de bewoners staat. De bewoners hebben behoefte aan veiligheid en rust en daar past het zorgteam de activiteiten op aan.

Als Verzorgende IG / Verpleegkundige ben je goed zichtbaar voor de bewoners en maak je voortdurend de afweging hoe je hen het beste van dienst kunt zijn. Naast het verlenen van zorg en individuele begeleiding, breng je je kennis en energie ook in bij het begeleiden van groepsactiviteiten. Kortom: een veelzijdige, interessante functie binnen een betrokken zorgteam!

“Iedereen is welkom, ook wanneer je geen ervaring hebt binnen de psychiatrie”. Melissa (Verzorgende IG).

Waarom werken bij Atlant? 
Werken binnen Atlant betekent werken voor een werkgever die continu werkt aan ontwikkeling en innovatie. Als Verzorgende IG / Verpleegkundige krijg jij de ruimte om je te blijven ontwikkelen en om je volledig in te zetten binnen de Doelgroep Expertise Centra (DEC) GP. Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 3.337,94 (cao VVT FWG 35 )als verzorgende IG of € 3.944,48 (cao VVT FWG 45) als verpleegkundige, afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast voor 24 uur per week
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, bedrijfsfitness, fruit op je werk, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Ruimte om jezelf te zijn en om je te ontwikkelen
  • Een prettig team om op terug te vallen
  • Multidisciplinaire samenwerking
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

Dit vragen we je 

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG / Verpleegkunde
  • Ervaring binnen de psychiatrie is een pre
  • Je staat stevig in de schoenen en hebt ervaring met het begeleiden van anderen

Solliciteren 
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App met Jessica van Emous (manager wonen, zorg, welzijn) op 06 12 84 05 62 of met Barbara Engel (recruiter) op 06 57 29 78 25. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
01-01-2025

Startdatum:
02-09-2024

Locatie:
Beekbergen



Contactpersonen:
Barbara Engel
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 57 29 78 25

Masja Oosterbroek
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 47 55 90 36

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl