Atlant




Afdelingsassistent | Doelgroep Experticecentrum Gerontopsychiatrie | Marken Haven, afdeling Botlekbrug


120-24

24 uur

Ben jij een zorgzaam en betrokken persoon die graag een waardevolle bijdrage wil leveren aan het welzijn van bewoners met een gerontopyschiatrische zorgvraag? Heb jij (nog) geen zorgdiploma, maar wil je deze graag laagdrempelig en tijdens je werk behalen? Start dan nu jouw loopbaan in de zorg bij Atlant als Afdelingsassistent bij Marken Haven, afdeling Botlekbrug!

 

Dit ga je doen

Als Afdelingsassistent bij Marken Haven, afdeling Botlekbrug, ontzorg je jouw collega’s door ondersteuning te bieden bij uiteenlopende taken. Je komt te werken met bewoners met een Gerontopsychiatrische zorgvraag. Hierbij kun je denken aan mensen met onder andere psychotische aandoeningen en stemmings- en angststoornissen, wat vaak gepaard gaat met probleemgedrag en een lichamelijke zorgvraag. Op locatie Botlekbrug stimuleren we eigen regie bij de bewoners en ligt de focus op het begeleiden van gedrag.

Jouw dagelijkse taken zijn afwisselend en belangrijk voor het welzijn van onze bewoners. Je helpt de bewoners bij eet- en drinkmomenten, zorgt voor een schoon en prettig leefklimaat in de gezamenlijke ruimtes en organiseert activiteiten, zowel in groepsverband als één-op-één. De behoeften van de bewoners zijn verschillend: de ene bewoner geniet van gezelschap in de huiskamer, terwijl anderen liever naar het DAC (Dag Activiteiten Centrum) gaan of in hun appartement willen verblijven. Bij Marken Haven geloven we in zorg op maat voor elke bewoner.

Als Afdelingsassistent krijg je de ruimte om een band op te bouwen met de bewoners. Door het vertrouwen en de klik die je krijgt, zorg je voor waardevolle momenten en draag je bij aan hun welzijn.

“Samen kunnen lachen, maar er ook kunnen zijn voor de bewoner als het wat lastiger gaat in zijn of haar leven. Dat geeft een zinvol gevoel.” Lotje (woonbegeleider)

Jouw vaardigheden

  • Empathisch
  • Daadkrachtig
  • Reflecterend vermogen 
  • Leergierig
  • Communicatieve vaardigheden

Waarom werken bij Atlant? 
Werken als Afdelingsassistent bij Atlant betekent dat je deel uitmaakt van een organisatie die voortdurend bezig is met ontwikkeling en innovatie. Je krijgt de kans om een ADL-training te volgen en jezelf te ontwikkelen tot Zorgassistent. Heb je nog meer ambities? Bij Atlant waarderen we eigen initiatief en geven we jou de ruimte om te groeien. Groeien om bijvoorbeeld helpende (+), verzorgende IG of verpleegkundige te worden. Of misschien wil je uiteindelijk wel als begeleider aan de slag? Kijk en lees hier mee met onze visie: 'Wij geven ruimte'.

Bij Atlant krijg je 

  • Een marktconform salaris van maximaal € 2.691,15 (cao VVT FWG 15) afhankelijk van kennis en ervaring. (Ben je zorgassistent, dan zit je in schaal FWG 20.)
  • Uitzicht op een vast contract voor 24 uur per week
  • Vakantiegeld van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% en deelname aan het MKSA-fietsplan en uitruil reiskosten
  • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. cursussen of opleidingen (beginnend met de ADL-training)
  • Fijne collega’s om op terug te vallen
  • Binnen onze drie Expertisecentra komen kennis en praktijk samen. Vanuit onze visie bieden wij ruimte voor ontwikkeling door middel van een doelgroep specifiek opgesteld competentieprofiel en een leerlijn waar je individueel en als team mee aan de slag gaat. Benieuwd? Bekijk op onze site Expertisecentra Atlant in beeld - Bekijk de video. 

Dit vragen we je 
Geen diploma? Geen probleem! We vragen wel een investering in kennis en tijd voor het volgen van de training Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL).
Verder:

  • Je hebt affiniteit met bewoners met een gerontopsychiatrische zorgvraag
  • Je bent flexibel inzetbaar (dag-, avond-, weekenddiensten)
  • Je staat stevig in je schoenen – jij laat je niet snel uit het veld slaan
  • Je denkt in mogelijkheden en bent oplossingsgericht

Solliciteren 
Solliciteer nu en zet de eerste stap naar een betekenisvolle carrière bij Atlant! Solliciteer je liever via WhatsApp of heb je nog vragen? App of bel met Barbara Engel op 06 57 29 78 25 of Masja Oosterbroek (recruiter) op 06 47 55 90 36. Geschikte sollicitanten worden uitgenodigd voor een eerste gesprek in Beekbergen.

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Contract

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
22-09-2024

Startdatum:
02-09-2024

Locatie:
Beekbergen



Contactpersonen:
Barbara Engel
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 57 29 78 25

Masja Oosterbroek
tel.: 055 506 74 74
mobiel: 06 47 55 90 36

Bedrijfspagina:
http://www.atlant.nl